Tietoa

Perustietoa

Carrington Event 2 on Ehasan toinen 2-päiväinen peli, missä sekoitetaan softaus ja eläytymispainotteinen pelaaminen yhteen. Viime kerralla meni hyvin, joten päätimme yrittää toisenkin kerran.

  • 2.-3.8.2014, Vihtijärvi
  • Pelaajat yöpyvät pelialueella omissa tukikohdissaan/teltoissa/taloissa. Makuualusta ja -pussi on siis hyvä ottaa mukaan.
  • Pelinjohto tarjoaa osalle osapuolista puolijoukkue/suurtelttoja. Tiedotamme näistä myöhemmin osapuolikohtaisesti.
  • Peli tarjoaa pelaajilleen kuulat sekä kaksi lämmintä ateriaa(+5€ lisämaksusta).
  • Pelimaksut perustuvat mm. osapuolten resursseihin, pelin kestoon, tarjontaan sekä alueen kehittämiseen.
  • Pelimaksu: n. 35€ (osapuolikohtainen)

Tapahtuman säännöt

Linkki tapahtuman sääntöihin

Aikataulu

La: 09:00Ilmoittautuminen aukeaa
La: 09:00-11:30Osapuolet siirtyvät aloituspaikkoihinsa
La: 11:30Peli alkaa
Su: 03:00-10:00Korkkilan kylä ja Vifon tukikohta rauhoitettuna
Su: 20:00Peli päättyy

Osapuolten keskustelualueet

Olemme luoneet jokaiselle osapuolelle omat keskustelualueet foorumeillemme. Alueilla saat suoraan tietoa mm. oman osapuolesi toiminnasta, tehtävistä ja muista peliin liittyvistä asioista.

Oikeudet oman osapuolesi alueelle saat seuraavalla tavalla:

  1. Rekisteröidy foorumille.
  2. Kirjaudu sisään foorumeille ja mene omiin asetuksiin mistä löydät kohdan Käyttäjäryhmät.
  3. Hae oman osapuolesi oikeuksia. Jos käyttäjänimesi eriää Kuulaportin käyttäjänimestä niin laita sähköpostiin tietoa tästä.

Juoni

Armeija kukisti pitkään jatkuneen kapinan Korkkilan kylän avustamana sunnuntai iltana 25.8.2013. Varsinaiseksi voitoksi tätä ei kuitenkaan voinut kutsua siviiliväestön osalta, joka kärsi mittavia tappioita pitkään jatkuneiden taisteluiden vuoksi.

Pian Korkkilan rinnalle nousikin uusi siviilijohtoinen markkinapaikka armeijan vetäytyessä Hanalasta. Hanalan kylään valittiin kaupunginjohtaja ja kylä laajeni Korkkilan veroiseksi palveluineen ja saavutuksineen. Kaupankäynnin myötä Hanala kuitenkin houkutteli puoleensa järjestäytyneitä rikollisia, joista muodostui maineikas Hanalan mafia.

Armeija halusi puhdistaa hämärää mainettaan ja muutti toimintaansa käynnistäen ViFo-nimisen kriisinhallintaoperaation Vihtijärven rauhan turvaamiseksi ja paikallispoliisin tukemiseksi. Nimen vaihdos ei vastoin odotuksia kuitenkaan rauhoittanut pitkään jatkunutta kapina-aatetta, vaan kapinalliset jatkoivat aseellista toimintaa pieninä hajanaisina joukkoina.

Subject 609 kohtalo on yhä mysteeri. Korkkilassa tapahtuneen keskustelua herättäneen tiedemies-murhan jälkeen alueella on kuitenkin tavattu useita ulkomaalaisen ReMedTech -yrityksen tiedemiehiä ja heidän turvallisuushenkilöstöä. Sairastuneisiin ei ole törmätty kuukausiin ja yleinen uskomus onkin, että sairaus on voitettu.

Alueella kukoistaa rikollisuus yhä niin kylien ulkopuolella kuin kylissäkin, minkä vuoksi Hanala ja Korkkila yhdistivät osittain poliisivoimansa ja loivat liikkuvan poliisin osaston. Raha on kuitenkin niukassa, eikä liikkuvan poliisin toiminta välttämättä jatku kylien välisten hallinnollisten ongelmien vuoksi.

Nallestanian kukkuloille perustettin rikkikaivos jota hallinnoi Sewell Mining -niminen yritys. Yrityksen työntekijät tykkäävät iltaisin nautiskella Korkkilan baarissa samalla puhuen työasioistaan, mikä onkin käytännössä ainoa tiedonlähde mystisen kaivoksen toiminnasta.